A.A Auttava puhelin, Turku, Varsinais-Suomi

Oletko huolestunut alkoholinkäytöstäsi? Etsitkö tukea raittiuteen ja alkoholiongelman voittamiseen? Onko alkoholi läheisesi ongelma ja olet hänestä huolissasi? A.A-Auttava puhelin tarjoaa sinulle luottamuksellista tukea ja tietoa alkoholiongelmista toipumiseen.

Kun alkoholin käyttö alkaa hallita elämää, A.A:n Auttava puhelin 044 2481 797 on ensimmäinen askel kohti apua ja toivoa. Palvelemme päivittäin kello 18-20, tarjoten välittömän yhteyden vertaisten tukeen ja paikallistietoon, joka voi olla arvokasta raitistumisprosessissa.  Soittamalla saat tietoa paikkakuntasi A.A-kokouksista ja voit keskustella kokemuksistaan toipuvan A.A-jäsenen kanssa.

Toipuminen alkoholiongelmasta on mahdollista, ja olemme täällä todistamassa sen. 12 askeleen ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan polku raittiuteen ja elämäniloiseen arkeen, askel kerrallaan. Me ymmärrämme, koska olemme itse kulkeneet saman matkan.

Yhteisöllisyys ja vertaistuki ovat toipumisen kulmakiviä. A.A-kokouksiin osallistumalla voit löytää toivoa ja ymmärrystä ihmisiltä, jotka ovat kohdanneet samankaltaisia haasteita ja onnistuneet voittamaan ne. 

Emme ole vain puhelinnumero – olemme yhteisö, joka välittää. Sinun ei tarvitse käydä läpi tätä yksin. Ota rohkeasti yhteyttä A.A-Auttavaan puhelimeen ja astu ensimmäinen askel kohti raittiutta ja uutta elämää. Olemme täällä sinua varten, valmiina auttamaan.

Muista, että raitis elämä on mahdollista – ja A.A-Auttava puhelin on täällä auttaakseen sinua joka askeleella matkallasi. Soita 044 2481797.